• Veronica
  Eu sunt o persoană timidă și singuratică. Am apelat la voi când nu mai știam ce să fac și am reușit pentru că a fost mai ușor să fac acest lucru fără să fie nevoie să mă deplasez și să mă simt direct expusă cum se întâmplă la cabinetele și centrele de consiliere. Cred că există multe persoane în situația mea. De asemenea, observ că alături de voi situația mea s-a îmbunătățit în ultimele două luni. Apelez la voi în continuare. Vă respect. Mulțumesc.
  🌟🌟🌟🌟🌟
  Veronica
  22 ani, Iași
 • Mary
  Recomand pe cei de la haispune.ro celor care se simt depășiți de anumite situații de viață pentru a ieși din stările respective. Pe mine m-au ajutat să depășesc efectele traumatizate ale unui divorț și moartea mamei. Odată cu aceste conversații am învățat multe lucruri noi și mă simt mult mai capabilă și funcțională. Simt că m-au ajutat foarte mult. Felicitări!
  🌟🌟🌟🌟🌟
  Mary
  26 ani, Madrid
 • Adrian
  Aceste conversații au fost o binecuvântare pentru mine. Totul a devenit atât de simplu și acum pot duce o viață în armonie. Mulțumesc cu recunoștință pentru tot ceea ce am primit de la voi!
  🌟🌟🌟🌟🌟
  Adrian
  58 ani, Londra
 • Mihai
  Astăzi nu mă mai lupt cu stările de anxietate și starea mea de sănătate s-a îmbunătățit considerabil. Mă simt capabil să trăiesc mult mai ancorat în prezent. Baftă și multe realizări pe mai departe!
  🌟🌟🌟🌟🌟
  Mihai
  47 ani, Oslo
 • Irina
  A ști să ceri ajutorul atunci când ai nevoie înseamnă a ști să ai grijă de tine. A avea grijă de tine este despre a trăi conștient, despre autocunoștere, despre autenticitate, despre a fi atent la nevoile tale și prezent în viața ta. Mulțumesc celor de la haispune.ro pentru suportul și sprijinul acordat.
  🌟🌟🌟🌟🌟
  Irina
  36 de ani, Bucuresti

Thomas Clarckson

CEO and Founder

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem.


 

In scelerisque fermentum ipsum id lobortis. Phasellus feugiat nulla sit amet massa interdum finibus. Curabitur accumsan nibh a metus sodales tristique volutpat.